9081 Győrújbarát, Széchenyi Krt. 39. Telefon: +36 96 543 025 E-mail: info@torokgep.hu | hu / en / de
X

Hírek

Aktuális hírek/Archív hírek

Vállalkozz fenntarthatóan!

2022. szeptember 21., szerda

Vállalkozz fenttarthatóan! címmel indított programot a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mikro-, kis- és középvállalkozások képviselői számára azzal a céllal, hogy lehetővé tegye a fenntarthatóság mindennapokban alkalmazható gyakorlatának megismerését. Cégünk mentorszerepet vállalt a programban, két alkalmommal tartottunk előadást a meghirdetett workshopokon, vízkezelés és hulladékkezelés témakörökben.

Cégünket Szalma Sándor, az eloxáló üzemünk vezetője és partnerünk, a DNG Környezetvédelmi Tanácsodó Kft szakembere, Rédei Judit képviselte. Az előadásaik során az érdeklődők betekintést nyerhettek folyamatainkba, megoldásainkba. Célunk, hogy példáinkkal ösztönözzük, szakmai tanácsokkal és iránymutatással, valamint jó gyakorlataink megismertetésével támogassuk a mentorált kkv-k fenntarthatósági szempontú fejlődését.
A programban részt vevő vállalkozások a környezettudatos szemléletmód napi gyakorlatba építésével növelhetik versenyképességüket, tagjai lehetnek a valóban felelősségteljesen működő cégek közösségének, ahol lehetőség nyílik üzleti kapcsolatok építésére, továbbá a projekt sikeres elvégzésével pluszpontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz-pályázaton.

A Kisalföld Zöld Magazin mellékletének teljes cikke ITT olvasható!

Legújabb hírek

{o_hir_focim}

Ünnepi zárvatartás

2022. december 16., péntek

{o_hir_focim}

Jedlik GólyaTábor 2022

2022. október 05., szerda