9081 Győrújbarát, Széchenyi Krt. 39. Telefon: +36 96 543 025 E-mail: info@torokgep.hu | hu / en / de
X

Hírek

Aktuális hírek/Archív hírek

Magnus Aircraft Zrt. üzemlátogatás

2020. augusztus 12., szerda

Magánrepülőre vágysz? Sőt, egyedi konfigurációban (motor, matricák stb.)? Állítsd össze magadnak a Magnus Aircraft weboldalán! Bár nem lesz olcsó, de a lehetőség adott!

2020.08.07-én lehetőségünk adódott részt venni a pécs-pogányi Magnus Aircraft Zrt.-hez szervezett üzemlátogatáson, melyet a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara légiipari bizottsága szervezett.
Első körben betekintést kaptunk a magyar fejlesztésű kompozit testű repülőgépgyár elindulásáról és töretlen fejlődéséről. Rövid cégismertető után körbevezettek minket az összeszerelő üzemükben. Itt végigjártuk a szerelési folyamatokat, közben pedig érdekes információkat kaptunk az összeszerelési "nehézségekről". Ezek a repülőgépek 600 kg összsúlyúak és egy 114 lóerős benzinmotor hajtja őket. Sajnos a kompozit test előállítását nem tudtuk megnézni, de ígéretet kaptunk, hogy a legközelebbi üzemlátogatáskor már itt is kapunk körbevezetést.

Üzemlátogatásunkat a repülőgéphangárban fejeztük be. Itt ki volt állítva 4 különböző típusú, felszállásra kész repülő. Ezekbe bele is ülhettünk és kipróbálhattuk a kimondottan kényelmes üléseket is ????

Köszönjük a lehetőséget!

Ja és a konfigurátor: https://www.magnusaircraft.com/config/index.php

Legújabb hírek

{o_hir_focim}

Pályaorientációs Nap

2023. október 25., szerda

{o_hir_focim}

Ünnepi zárvatartás

2022. december 16., péntek