9081 Győrújbarát, Széchenyi Krt. 39. Telefon: +36 96 543 025 E-mail: info@torokgep.hu | hu / en / de

Hírek

Aktuális hírek/Archív hírek

Forgácsolással történő megmunkálások fejlesztése

2024. február 22., csütörtök

Tudtad, hogy egyes alumínium ötvözetek szilárdsága és egyéb tulajdonságai vetekszenek egyes acélokéval is, miközben jelentősen könnyebbek annál? Ez kiváltképp fontos napjainkban, hiszen a környezetterhelés, a fosszilis energiák csökkenő mértéke és a gazdaságosabb üzemeltetési feltételek napjaink legfontosabb kérdési közé tartoznak!

Ezen új alapanyagok megmunkálása és egyéb kezelése ugyanakkor kihívás elé állíta a gyártással foglalkozó vállalatokat, a piacon csak azok maradhatnak életben, akik folyamatosan csökkenő gyártási költségek mellett kifogástalan minőségben és határidőre tudnak terméket előállítani.
Cégünk egy kutatás-fejlesztési projekt kereteink belül górcső alá vette a legújabb és legfontosabb alumínium alapanyagokat és meghatározta azok forgácsolással történő optimális megmunkálását, előkészítését felületkezelésre, felületkezelését és színezését (eloxálás), majd az alumínium-oxid felületek utókezelését lézeres jelöléssel, gravírozással.
A K+F projekt eredményeit rendelkezésre bocsátjuk három részes szakmai cikk formájában, ennek első megjelenése itt olvasható:

Török Gépipari Kft – Forgácsolással történő megmunkálások fejlesztése

Projekt azonosító: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00659

Legújabb hírek

{o_hir_focim}

Utókezelés lézergravírozással

2024. március 07., csütörtök

{o_hir_focim}

Ünnepi zárvatartás 2024

2023. december 15., péntek