9081 Győrújbarát, Széchenyi Krt. 39. Telefon: +36 96 543 025 E-mail: info@torokgep.hu | hu / en / de
X

Hírek

Aktuális hírek/Archív hírek

2021-ben is kiálltunk a fontos ügyek mellett!

2022. január 03., hétfő

A 2021-es esztendő a világjárvány miatt nehézségeket és veszteségeket is okozott, azonban Mi, Cégünk, Munkatársaink tavaly sem mentünk el a nemes ügyek mellett! Rövid visszatekintés az elmúl év támogatott céljairól.

Március
Száz méter murvás szakasszal bővült a győrújbaráti pumpapálya. A másfél évvel ezelőtti építést kísérő összefogás újra megmutatta az erejét: a milliókat érő támogatást és önkéntes munkát a fiatalok öröme és lelkesedése hálálja meg.

Május
A győri Széchenyi István Egyetemen került megrendezésre a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekciója. Cégünk összesen hat kategóriában ajánlott fel jutalmat a legjobb pályamunkáknak.

A Győri Állatmenhely évtizedek óta otthont nyújt az elhagyott, elveszett, bántalmazott állatok számára. Támogatásunk pénzadomány. 

Október
Az Arrabona Racing Team - a győri Széchenyi István Egyetem hallgatóiból alakult Formula Student csapatának - támogatása, az idei ART_08 versenyautó himba alkatrészeinek legyártásával

November
Az Asahi S.E. karatékái ismét bebizonyították, hogy mire képesek. Egy eredményes hétvége, ahol számos hazai és világbajnoki címmel gazdagodott a Klub! Támogatásunk pénzadomány. 

December
Pénzadomány a Jedlik Ányos Gépipari és Infomatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma számára.
Az iskolát a Generátor Közhasznú Alapítványon keresztül lehet támogatni, melyet a tehetséges diákjainak fejlesztésére, támogatására valamint a Jedlik Iskola eszközeinek fejlesztésére fordítanak. 

Pénzadomány a Győri Ipartörténeti Alapítvány számára.
- A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által 2005-ben megalapított Győri Ipartörténeti Alapítvány célul tűzte ki, hogy összegyűjtse és bemutassa Győr és vonzáskörzetének ipartörténeti emlékeit.

Legújabb hírek

{o_hir_focim}

Ünnepi zárvatartás 2024

2023. december 15., péntek

{o_hir_focim}

Hozzánk már megérkezett a Jézuska! :)

2023. december 15., péntek