9081 Győrújbarát, Széchenyi Krt. 39. Telefon: +36 96 543 025 E-mail: info@torokgep.hu | hu / en / de
X

Forgácsolás

Korszerű géppark áll rendelkezésünkre, mely elengedhetetlen feltétele a nagy pontosságú alkatrészek gyártásának

tovább

Eloxálás

Alumínium felületeket kemény és kopásálló, korrózióálló, ugyanakkor színtartó és esztétikus réteggel látjuk el

tovább

Bérmérés

Alkatrészgyártási tevékenységünk nélkülözhetetlen pontja a termékeink gyártás közbeni és végellenőrzése

tovább

Gép javítás, felújítás

Vállaljuk meghibásodott gépegységek mechanikai javítását, felújítását, alkatrészpótlását.

tovább

Kiemelt híreinkösszes hír

Utókezelés lézergravírozással

Utókezelés lézergravírozással

2024. március 07., csütörtök

Lézeres technológiát az élet számos területén alkalmaznak, például a Jedik fénykardja is ezzel működik, vagy a Birodalmi rohamosztagosok fegyverei is lézersugarakat lőnek ki.
De hogy ne kelljen galaktikus pályára állnunk, hogy lézerrel találkozzunk, itt a földön is számos területen találhatóak lézerfénnyel működő alkalmazások.

elolvasom
Alumínium felületek előkészítése felületkezelésre, kezelés és színezés

Alumínium felületek előkészítése felületkezelésre, kezelés és színezés

2024. február 28., szerda

Ha belenyomnánk a körmünket egy natúr alumínium anyagba, az vajon meglátszana annak felületén? Ki nem próbálta ezt gyerekkorában?

elolvasom
Forgácsolással történő megmunkálások fejlesztése

Forgácsolással történő megmunkálások fejlesztése

2024. február 22., csütörtök

Tudtad, hogy egyes alumínium ötvözetek szilárdsága és egyéb tulajdonságai vetekszenek egyes acélokéval is, miközben jelentősen könnyebbek annál? Ez kiváltképp fontos napjainkban, hiszen a környezetterhelés, a fosszilis energiák csökkenő mértéke és a gazdaságosabb üzemeltetési feltételek napjaink legfontosabb kérdési közé tartoznak!

elolvasom
Nyugdíjba ment Csoki

Nyugdíjba ment Csoki

2020. október 25., vasárnap

Kollégánk, Hegedűs Lajos, alias Csoki, a hagyományokat megszakítva most nem halászlét, hanem egy isteni marhapörköltet főzött kollégáink részére, így köszönte meg az elmúlt 10 évet, nyugdíjazása alkalmából.
Kollégáink egy fotómontázst és egy fakanalat ajándékoztak részére, hogy legyen mire emlékeznie és legyen mivel kavargatnia a bográcsos ételeit! Egy fekete-eloxált, gravírozott alumínium lapot is legyártottak neki.

elolvasom
Jedlik GólyaTábor 2022

Jedlik GólyaTábor 2022

2022. október 05., szerda

Örülünk, hogy hozzájárulhattunk az idei Jedlik GólyaTábor megrendezéséhez! Bízunk benne, hogy a nagyszerű csapatépítő rendezvény hozzájárult ahhoz, hogy az új diákok már barátságokat kötve, felszabadultan kezdhessék a 2022/23-as tanévet ebben a nagyszerű intézményben!

Sok sikert, jó tanulást kívánunk Nekik!
A Török Gépipari Kft. Csapata

elolvasom
Megújult az ISO tanúsítványunk

Megújult az ISO tanúsítványunk

2023. december 07., csütörtök

Cégünk sikeres ISO 9001 és ISO 14001-es integrált auditon van túl, új tanúsítványunk 2026.11.23-ig érvényes, mely megtekinthető a Céginformáció / Minőségbiztosítás menüpontjaink alatt.
Ugyanakkor, cégünk szabvány szerinti működésére nem csak a Tanúsító Ház, hanem legfőpp partnereink is kíváncsiak...

elolvasom
Nálunk járt a Mikulás!

Nálunk járt a Mikulás!

2023. december 06., szerda

Állítólag annyira jól dolgoztak a kollégáink az évben, hogy ez a Mikulásnak is feltűnt!
Sőt, a saját szemeivel is meg akart győződni, hogy itt mindenki a legjobb!
A másik lehetőség, hogy csapágyas lett a szán és ha már úgyis beugrott egy gyors javításra, kiosztott néhány csokimikulást... :)

elolvasom
Pályaorientációs Nap

Pályaorientációs Nap

2023. október 25., szerda

Vajon képes-e egy ötödikes egy alkatrész legyártására önállóan egy CNC esztergagépen?
Meg lehet-e tanulni a CNC lézergravírozó gép kezelését csupán pár perc alatt?
A moodboard (ejtsd múdbord) egy olyan hangulati, inspirációs tábla, amelyet a lakberendezők használnak egy otthon belső stílusának, hangulatának, színeinek és bútorzatának meghatározására. De vajon össze tudja-e ezt állítani egy ötödikes?

elolvasom

Galériaösszes kép

Rólunk mondták

Prof. Dr. Lakatos István

elnök, GYMSKIK Kézműipari Tagozat, dékánhelyettes, tanszékvezető, Széchenyi István Egyetem

A Török Gépipari Kft. gyökerei az egyéni vállalkozásig nyúlnak vissza. A cég tulajdonosai most is igazi, hamisítatlan családi vállalkozásként kezelik és irányítják a Kft-t. Az időközben „megnőtt” és profilbővítésen is átesett vállalkozás fő előnyének az ebből fakadó rugalmasságot is tisztességet tartom. A cég legfőbb védjegye most is az alapító és családja. Igazi érték a mai személytelenné váló világban. Igazi lokálpatrióták és a nemes tradíciók a „vasas szakma” hagyományainak őrzői, ugyanakkor innovatív céget irányítanak. Bátran ajánlom velük az együttműködést.

Czuriné Auerbach Mariann - stratégiai beszerző

Balluff-Elektronika Kft.

A Török Gépipari Kft.-t egy komoly családi tradíciókon alapuló, erőteljes szakmai alázattal rendelkező cégnek ismertem meg. Korábban is nagy tisztelettel adóztam az olyan feltörekvő magyar vállalkozásoknak, ahol a szülők minden áldozatot felvállalva a gyerekeikből kinevelték az utódlás lehetőségét. Az emberségesség, az üzleti tisztaság, a szakma tisztelete és szeretete átsugárzik a kapcsolattartás minden formájában, csak köszönetemet tudom kifejezni! A jövőt illetően további üzleti sikereket, fokozatos fejlődést, kitartást, és jó egészséget kívánok!

Bencsik Béla - ügyvezető

Terv-Ben Kft.

A Török Gépipari Kft. az a vállalkozás, akivel a cégünk megalapítása óta (2008) folyamatosan együtt dolgozik. A tulajdonosok és munkatársaik hozzáállása, segítőkészsége nagy mértékben hozzájárul ügyfeleink elégedettségéhez. Folyamatosan ápolják, őrzik a múlt értékeit és mentik át a jövőbe! Büszkék vagyunk arra, hogy önökkel együtt dolgozhatunk!

Mikóczi Tamás - társelnök

GY-M-S Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Szívből gratulálok az eredményeitekhez, mind a Kamarai Védjegy, illetve a Presztízs Díj elnyeréséhez. További munkátokhoz erőt, egészséget és sok sikert kívánok!

Müller Sándor - ügyvezető

Konkoord

Szívből gratulálunk a Konkoord Kft. vezetősége nevében a 2015. évben kapott Presztízs-díjhoz. Hosszú ideje látjuk a töretlen fejlődéseteket, a Plátó révén talán egy kicsit belülről is. Azt gondoljuk, idén igazán jó helyre került az elismerés. Jó érzés ügyvezetőként is olvasni, hogy partnerünk a Török Gépipari Kft. díjat érdemelt, ebben egy kicsi részünk talán nekünk is volt.

Horváth Szabolcs - elnök

Professio Klaszter

Szívből gratulálok a fejlesztéshez! A fémipari szakmák méltó képviselői vagytok, az egész iparos közösség büszke lehet, hogy soraiba köszönthet benneteket! A magyar iparosság jövője a múltjában gyökerezik, melynek koronája az új generáció, aki tovább viszi a hagyományokat! Mindez a Ti családotokban megtalálható!

Hírlevél jelentkezés

Értesüljön első kézből újdonságainkról, híreinkről. Jelentkezésével elfogadja Adatvédelmi szabályzatunkat.

DMG MORI
DOOSAN
FANUC
SUPERTEC
SIEMENS
FEELER
WENZEL
ROMI
x